onsdag 4 februari 2009

Snart..

...kommer ni upp och vi ska gå lös!;) Som sagt så borde elefant dra sin långa snabel hit också men jag antar att han har konsert den helgen. Det får han ju inte missa!

Det kommer upp mer och mer intressanta disskusionsämnen på denna blogg. Härligt att se! Halvarssons språk är dock mer formellt än Geneve konventionen men det blir väl så när man ska bli nästa KG Bergström.

Håller helt och hållet med dig TPF angående Man City. Jag fattar inte att coachen tillåter ledning att köpa dessa medelmåttor samtidigt som det är bättre att värva någon riktigt stor stjärna i början så att det namnet i sig drar till sig adra stjärnor. Om dom nu vill till toppen. Man kan helt enkelt kalla Man cits ledning TJTL!!
Intressant värvning av Arsjavin. Tror dock att det kommer bli en flopp. Både för att Arsenal är en klubb på väg neråt men även för att Arsjavin är van att vara stjärnan vilket han inte kommer vara ensam om i Arsenal. Såg en intervju med Arsjavin igår. Då frågade reportern om han hade pratat med Pavlyuchenko inför derbyt på lördag. Då sa Arsjavin: He is not a friend of mine!. Inte så bra kompisar med andra ord. haha

Nu ska jag käka tortellini med ost.

Se ya! / JB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar