tisdag 17 februari 2009

Östersundsnytt

Polisen i Östersund kan meddela att det var ett stökigt veckoslut. Rökning, Snusning, Fysträning kombinerat med trakasserier och rasistiska påhopp var bara några av dem oroligheter som skakade Östersund den senaste helgen.

  • En man låg på söndagskvällen medvetslös efter att hjärtat slutat slå, då hans fotbollslag hade fys test. Mannen hade kvällen innan rökt på rejält.
  • En annan man anmälde en efterfest på lördagsnatten för att ha spelat alldeles för hög musik. Mannen ska enligt källor ha skrikit för sitt liv -kan ni sänka lite!?
  • Både på fredags och lördagsnatten anmälde ägaren av ett gatukök i centrala Östersund att det hade förekommit rasistiska påhopp mot en anställd när den anställda försökt att bli av med sina BIG MEAL!!!
  • En anmäla efter ett Youtube klipp har också lämnats in, det handlar om en svensk NHL spelare i dem yngre åren. Han har anmälts för att vara alldeles för ful i munnen och bla kastat ur sig flera svordomar.
  • En kvinna i 21 års åldern anmälde en något äldre man för att ha kritiserat hennes klädsel och dans! Mannen svarade med att anmäla kvinnan för provocerande klädsel och alldeles för utmanande dans.
  • På fredags kvällen omhändetogs en ung man i en studentlägenhet i centrala Östersund efter att ha intagit både lägenhet och säng, dessutom kritiserat maten. Mannen försökte med det s.k. "sömntrixet" men efter att två yngre studenter fått ner mannen på golvet så kunde han sedan traska hem utan större problem.
  • En annan man anmälde på fredagskvällen ett försök till misshandel efter att en äldre kvinna hyttat en spark efter honom på nattklubben Plaza.

Det var allt från Polisens dagbok denna gång!

"Det känns Skön...T"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar