fredag 6 februari 2009

Era jävla jokermössor!

Börjar garva så fort jag ser alla sjuka inlägg i denna blogg. Om alla människor skulle vara som oss skulle vi bli rika på det här. Man kan dra starka paraleller med Blondinbellas bloggsucce!
Även den nya Warpmössan kommer att göra succe! PEEEtanäsankiiiiilenmössan! Sökte en ny warpmössa- fick en ny warpmössa!
Fattar inte var du fått tag på den där Wengerbilden ryttarn. Den var riktigt fin! Det är så Wenger ska jobba, inte som fotbollstränare ;)!

Att Kurt Jansson skulle vara klar för Palermo har nu dementerats av deras styrelse. De skriver på sin hemsida. "Jansson och klubben kom inte överens angående den ekonomiska biten då Jansson krävde betydligt högre löner åt sina materialare Krister Lirten och Storhysarn".
Det senaste ryktet angånende denna ledarstab är dock att de skulle vara klara för Fönö/Trönö 2. Ingen av parterna har varken bekräftat eller dementerat detta rykte.

Sitter nu i Åre och trycker tillsammans med den legendariske Guapen alias Lodjuret. Dagen har innehållit det mesta. Skidåkning, kaffe, snus, negerboll, skidåkning, krasch, maxmål, gymträning, chips, cola och slutligen snus igen. Vilken dag!

Vill bara passa på att ge ett kulturellt tips. Jag har aldrig varit något sort fan av poesi men efter jag hört Elefantens senaste dikt på hans blogg (www.pellelindh.blogg.se) förstod jag äntligen att poesi är en grymt underskattad kulturform.

Peace out! / JB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar