torsdag 5 februari 2009

Om några år är vi bäst?

Måste bara instämma helt med ryttarn, iaf angående hans senaste inlägg. Guti har allt en fotbollsspelare kan ha.. ..för att man ska hata honom!! Han spelar i Real Madrid, störande utseende, störande spelstil på planen, allmänna attityds problem. Har t o m hört att hans pappa är högt uppsatt inom Real, å bara det får mig bestämt att dra paraleller till P 10, där lilla Kalle blir uttagen i start uppställning samt blir tilldeland att lägga straffarna, ett lag han inte alls platsar i, bara för att pappa är tränare!?
Nu lägger ju inte Guti straffar, knappt uttagen till matcher, men känslan är att han lyfter feta pengar fast han inte förtjänar det!? ..å pengar har ju Real "fuskat" med förut!

På tal om Arshavin, den lilla saren, han ser verkligen ut å fylla 10 på lördag!
Han kommer säkert bli ett bra tillskott i Arsenal, blev riktigt impad av honom i Zenit och i EM. Men Arsenal i sig känns trötta, trots europas yngsta lag, men som alla Arsenal fans säger: Om några år är vi bäst!
Fast det kommer dem inte vara, för då har man sålt dem spelare med rutin, för att dem är på neråtgång..? Men då har dem säkert nya superlöften!? ..Om några år är vi bäst!
Då ställer jag mig frågan: Varför är det så häftigt med unga spelare?? Unga spelare är 9/10 ggr överskattade. Varför hatar man Milan för att dem snittar 30 år??

Forza Flower!

..låten är förövrigt "Pokerface" å det har aldrig varit snack om annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar