torsdag 28 maj 2009

Spikad trupp!

Nu är det bokat och klart eller som vi säger det: Det blir av!

När både U21-truppen och VM-kvaltruppen nyligen släpps så passar jag på att släppa den trupp som aldrig skulle haft problem med att varken vinna U21-guld eller VM-guld. Jag snackar självklart om chartereliten. En nämare presentation:

Björn "Jeker" Johansson: Är truppens ohotade charterkung. Efter ett halvår på Grand Canaria kan endast en dåre ifrågasätta detta. Björn har tidigre under karriären även besökt Agia napa ett flertalet tillfällen vilket visar på att ingen är mer given i truppen. Han ses ofta ute i svängen tillsammans med den störste kungen av dem alla: Björn Molin. Det minskar ju inte direkt Jerkers stjänstatus. En Världsstjärna!

Pär "Elefanten" Lindh: Truppens hjärta och hjärna. När det gäller duvningar finns det få som hotar denna otroligt charmerande unga man. Har gjort och sett det mesta men någon mättnad infinner sig aldrig. Imponerande! Har under våren deklarerat otroliga mål för denna resa. Jag kan inte göra annat än hoppas på att han införlivar de ibland hutlösa krav som ställs på en världsstjärna.

Joel "Cookies" Eriksson: Truppens påläggskalv. Är mest med för att se och lära men har själv under en intervju deklarerat att hans mål för resan är för stora för att sätta ord på. Har under året legat i bra på alkoholfronten tillsammans med sin vapendragare Ryttarn och vem vill inte se Joel lyckas? En intressant spelare som efter denna resa kommer vara redo för större utmaningar.

Denna trupp kommer uträtta saker som ingen annan gjort! Kom ihåg var ni hörde det först!

1 kommentar:

  1. Vass trupp!
    Jag ser helst att uppspelen går via Bjärn..
    Viktigt att Ella i detta skede ligger å fiskar;)
    Ser gärna att Cookies tar ansvar hemåt, men efter ett par WhiskeyCola så flödar kreativiteten och det finns bara ett mål i sikte.. ..duvning!!

    Kör hårt grabbar! kommer gråta Drammenälven full med tårar hela veckan!

    //TPF

    SvaraRadera